Nye sundhedskurser - for unge, for kvinder og for forældre

dato

Sundhedshus Vejle tilbyder en række gratis sundhedskurser i januar og februar 2024, rettet mod unge, kvinder og forældre. Kurserne er designet til at fremme mental og fysisk sundhed og støtte en sundere livsstil.

To kurser er rettet mod unge mellem 15 og 25 år, der kæmper med angst og depression. Kurserne, der starter henholdsvis den 30. og 25. januar, vil lære deltagerne at håndtere symptomer og svære situationer.

Kurset "Ha’ det godt – for kvinder" starter den 20. februar og vil fokusere på emner som søvn, mad, drømme, balance og kommunikation. Kurset er designet til kvinder, der søger mere energi og mod til at sige fra.

Endelig tilbyder Sundhedshus Vejle et kursus for forældre til overvægtige børn. Kurset, der starter den 29. og 27. februar, vil give forældrene redskaber til at hjælpe deres børn med at håndtere overvægt. Kurset er et gruppeforløb over seks gange.


https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/nye-sundhedskurser-med-opstart-i-januar-og-februar-for-unge-for-kvinder-og-for-foraeldre/
Kilde: Vejle Kommune