vejlensiske seniorer inviteres til aktive fællesskaber gennem ny e-Boks-inspirationskampagne

Foto: Vejle kommune.
dato

I august modtager alle borgere over 65 år i Vejle Kommune inspiration i e-Boks til at finde et aktivt fællesskab.

For at fremme et aktivt liv og sociale fællesskaber blandt seniorer, har alle borgere over 65 år i Vejle Kommune modtaget inspiration til nye aktiviteter via e-Boks i august måned. Dette initiativ er en del af kommunens bestræbelser på at sikre, at alle borgere, uanset alder, kan finde meningsfyldte aktiviteter og sociale fællesskaber.

Som en del af denne indsats er hjemmesiden AktivSammen blevet lanceret. AktivSammen er en platform, der viser vej til mere end 500 forskellige aktiviteter og fællesskaber. Hjemmesiden tilbyder en bred vifte af muligheder, herunder kreative aktiviteter, motion og bevægelse, foredrag, læsefællesskaber og meget mere.

Vejle Kommune arbejder tæt sammen med lokale foreninger og ildsjæle, der åbner deres døre for nye medlemmer og frivillige. Dette gør det muligt for seniorer at engagere sig i nye interesser, møde nye mennesker og deltage i givende aktiviteter, uanset hvor i kommunen de bor.

Initiativet, som er tilgængeligt for alle seniorer i kommunen, er en fantastisk mulighed for at påbegynde nye hobbyer og knytte sociale bånd. Vejle Kommune håber, at dette vil inspirere mange til at prøve noget nyt og skabe et aktivt og inkluderende fællesskab blandt ældre borgere.

Den nye opdatering om initiativet og de mange muligheder blev sidst opdateret den 21. august 2024. For mere information om de mange spændende aktiviteter og fællesskaber, kan man besøge hjemmesiden AktivSammen.

https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/kaere-senior-vi-har-sendt-dig-inspiration-i-e-boks/

Kilde: Vejle Kommune