Totalrådgivere til Anesminde og Egtvedpigens Verden

Foto: Vejle Kommune. Visualisering af Anesminde
dato

Vejle Kommune og Nordea-fonden samarbejder om et Hærvejsprojekt, der inkluderer udviklingen af Egtvedpigens Verden og Anesminde i Jelling.

Projektet er nu i udbud, og der søges rådgivere til tre forskellige projekter. Hærvejen, der strækker sig over 500 kilometer gennem Jylland, er hjemsted for nogle af Danmarks mest betydningsfulde kulturminder. Målet er at gøre Hærvejen til en international attraktion og Danmarks foretrukne destination for vandring og cykling.

I Jelling søges en rådgiver til at udvikle Anesminde til et samlingssted for Hærvejens brugere, byens borgere og besøgende til Monumentområdet. Der er også behov for en rådgiver til at udvikle haven ved Anesminde med fokus på leg, ophold og formidling.

I Egtved søges en rådgiver til at realisere Egtvedpigens Verden, hvor historien om menneskets vandring skal fortælles gennem et af Europas fineste bronzealderfund. Opgaven inkluderer etablering af portal, udeophold, formidlingsstationer og skabelsen af rammer for Hærvejens brugere, Egtvedpigens besøgende og lokale events.

Fristen for at byde på opgaven som rådgiver på Egtvedpigens Verden er 6. maj 2024, mens fristen for de to projekter ved Anesminde er 16. maj 2024.


https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/totalraadgivere-til-anesminde-og-egtvedpigens-verden/
Kilde: Vejle Kommune