Sød duft af kardemomme

Profilbillede
dato

På Mølvangvej i Jelling dufter der i disse dage en sødlige duft af kardemomme, men hvor kommer den fra? Den kommer såmænd fra mikro bageriet ‘Surdejskokken’, som Jens Høy Møller-Christensen er ejeren af. 

Som navnet også lidt antyder, har det lille bageri, indtil videre kun bestået af surdejsbrød, men dette skal nu være fortid, da der også kommer andre brød i kurven. Jens har nemlig, som en tilføjelse til butikken valgt, at han nu også vil tilbyde sine kunder lidt sødt til ganen. 

Han vil derfor i samarbejde med Sabina Hugger på 33 år lave en masse lækre kager samt andet bagværk. Det er da også på baggrund af stor efterspørgsel fra kunderne at udvidelsen af konceptet har set dagens lys. 

Variere efter sæson

Selvom at der nu fremover vil være lidt travlere i køkkenet, vil det ikke have nogen betydning for kvaliteten. Den eneste mindre forskel man som kunde skal være opmærksom på er, at der vil komme til at være variation blandt kagerne.   

Dette skyldes primært at alle kager og bagværk er forudbestemt ud fra hvad der er i sæson. Så hvis du hungre efter en lækker jordbærte men at kalenderen siger oktober måned, ja så må du finde et andet sted at få den. 

Kilde: Redaktionen