Organkirurgi, Kolding Sygehus, SLB, søger overlæge til hernieteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grundet pensionering af to overlæger fra hernieteamet, er der nu åbnet for muligheden for at blive en del af hernieteamet på Kolding sygehus.

Organkirurgisk afdeling er organiseret i fire faglige teams (øvre team, robot-hernie team, proktologi-/nedre team og akut team).

Afdelingsledelsen består af cheflæge og chefsygeplejerske, der sammen med 4 ledende overlæger varetager afdelingens drift, faglige organisering og udvikling.

Hernieteamet varetager udredning og behandling af både ingvinal- og ventralhernier. Vi samarbejder med Svendborg Sygehus, som er regionens center for store, komplicerede hernier.

Årligt laver vi ca. 550 hernieoperationer. Operationerne er fordelt i vores Dagkirurgiske Afsnit og vores centrale operationsgang. Hovedparten er elektiv kirurgi. Over halvdelen af ingvinale hernier bliver lavet laparoskopisk.

Tre af lægerne i teamet er certificerede robotkirurger og varetager udviklingen af hernieoperationer på robotten. Som et af Europas første centre, der startede robotkirurgi i hernier, bidrager vi til oplæring af robotherniekirurger i hele Europa ved at være case-observation center, rejser ud som proctor og underviser på robotcentrene i Europa.

Som overlæge i hernieteam forventer vi, at du behersker procedurer for både åben og laparoskopisk kirurgi.

Din funktion i hernieteamet vil være, at bidrage til den udvikling, der er i herniekirurgien på afdelingen, videreudvikle egne kompetencer samt undervisning og oplæring af yngre kollegaer, som påtænkes at være en af nøglefunktionerne.

Som en del af overlægegruppen, forventer vi, at du deltager i at dække vagten, som er tilkaldevagt fra hjemmet. Det øvrige vagthold består af forvagt, mellemvagt, bagvagt som alle er i tilstedeværelsesvagt.



Organkirurgi, Kolding varetager iht. specialeplanen diagnostik, behandling og pleje af patienter inden for det organkirurgiske speciale, primært benigne lidelser. Maligne lidelser i øvre abdomen udredes og behandles i samarbejde med Odense Universitets Hospital (OUH). Endvidere har vi et tæt samarbejde med Organkirurgisk afdeling i Vejle, der er Sygehus Lillebælts kolorectalcancer afdeling.

Øvre team udreder og behandler galdestenslidelser samt benigne og maligne strikturer i galdetræet. I samarbejde med OUH og onkologerne aflastes benigne og maligne strikturer i galdetræet ved ERCP.

Afdelingen har regionsfunktion i udredning og behandling af reflukssygdom. Vi udfører pH-måling og manometri samt laparoskopisk fundoplikation. Denne udredning og behandling varetages ligeledes af øvre team.

Forskningen i afdelingen har udviklet sig gennem de seneste år og der er aktuelt tilknyttet 3 ph.d.-studerende. Sygehus Lillebælt har en selvstændig forskningsafdeling med ph.d.-studerende fra flere specialer, og professorer fra karkirurgien og organkirurgien er tilgængelige. Herudover er der ressourcepersoner i form af specialkonsulent i epidemiologi og biostatistik, litteratursøgning og forskningsmetode, samt hjælp til fundraising og juridisk rådgivning.



Nøgleinformationer om afdelingen:

Sygehus Lillebælt har et optageområde på ca. 350.000 borgere, Kolding Sygehus er områdets akutsygehus.

​Organkirurgisk afdeling er organiseret med en sengeafdeling, ambulatorium med stomi- og sårfunktion, endoskopiafsnit og operationsgang. Dertil kommer sengepladser i vores akutmodtagelse, et dagkirurgisk afsnit og et korttidskirurgisk afsnit.

Afdelingen består af 140 ansatte, heraf ca. 40 læger. Der er stor uddannelsesforpligtelse i afdelingen med KBU-, AP-, gynækologiske og akutmedicinske læger, samt intro- og hoveduddannelseslæger i kirurgi, hvilket giver en spændende dynamik.

Sengeafdelingen har 17 sengepladser med ca. 3.400 indlæggelser pr. år. I ambulatoriet har vi ca. 4.700 konsultationer og vi laver ca. 6000 gastro- og koloskopier pr. år. Vi udfører ca. 3.500 operationer og ca. 320 ERCP'er pr. år

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.



Du er meget velkommen til at høre mere om afdelingen eller besøge afdelingen til rundvisning, kontakt

Cheflæge Majbritt Falkenberg, majbritt.falkenberg.larsen@rsyd.dk, 7636 2679

Ledende overlæge, specialeansvarlig for herniekirurgien, Malene Just Busse, malene.just.busse@rsyd.dk 7636 3295.



Ansøgere skal i ansøgningen forholde sig til de syv kompetenceområder: Medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse/kommunikation, sundhedsfremme, akademiker, professionel og i videst omfang dokumentere kvalifikationerne inden for disse kompetencer.



Ansættelsesstart: 1/10-2023 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 23/6-2023

Der afholdes ansættelsessamtaler: uge 26 eller efter aftale. For at give din ansøgning den bedste behandling, bedes du benytte ikonet: "søg stillingen".



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Beriderbakken 4, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225616&DepartmentId=6726&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847111

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet