Købmand stopper

Profilbillede
Carina Vessel

Kristina Hvelplund er niogtredive år og bor nær Jelling skov. Her har hun boet de sidste tre år, sammen med sin mand og to børn på elleve og tretten år. Nå ja og så agerer hun til dagligt som købmand og chef i Rema1000 i Jelling.   

Men efter at Kristina tilbage i 2016 og frem til nu, har fungeret som selvstændig købmand for Rema1000 i Jelling, har der også været mindre tid med familien derhjemme. Dette skal dog være slut nu, og derfor har hun også valgt at søge nye udfordringer i form af et nyt job. 

For selvom at det at blive egen købmand, var en drøm der gik i opfyldelse for Kristina, fulgte også et stor ansvar, sideløbende med en gennemsnitlig arbejdsuge på et sted mellem femogfyrre og halvtreds timer.

Men Kristina smiler ved tanken om sine år som købmand i Rema1000, og med god grund. Kristina har nemlig sammen med sine kollegaer gennem årene, været med til at hjælpe mange mennesker til et bedre liv. Mennesker som har været igennem svære perioder enten på grund af sygdom, arbejdsløshed eller noget helt tredje.  

Udvikling

Under corona pandemien i 2020 valgte butikken i Jelling, efter en større renovering at genåbne i juli måned. Renoveringen af butikken betød blandt andet at lageret blev udvidet med flere hundrede kvadratmeter. Udenfor kunne butikken også nyde synet af et langt større parkeringsareal, som efter renoveringen var gået fra femogtredive til tres parkeringspladser.

Kristina Hvelplund driver fortsat butikken I jelling, indtil ledelsen har fundet den rette afløser til at tage over. 

Kilde: Redaktionen