Jobskifte

Profilbillede
Carina Vessel

Arbejder du af lyst eller arbejder du egentlig bare fordi du føler at du skal? Dette var spørgsmålet som den tidligere Jelling-borger Peter Borup Sørensen kunne spørge sig selv om. 

Manden der tidligere har været områdechef hos Kræftens Bekæmpelse i Vejle og indtil for nylig agerede som sundhedschef i Viborg, har nemlig sagt til job op. hvorfor spørger du sikkert - jo han vil nemlig være social og sundhedshjælper.

Selvom det er noget af en usædvanlig historie, er Peter godt tilfreds med sin beslutning. 

Han har nemlig gennem de sidste mange år som chef, fundet ud af hvor hårdt det imellem kan være at gennemføre en 37 timers arbejdsuge. 

Familietid trumfer arbejdstid

Første gang at Peter fik en forsmag på faget inden for social og sundhedssektoren, var da han i sin tid var i gang med uddannelsen til civilingeniør. 

Her valgte han nemlig på et tidspunkt at tage et års pause fra uddannelsen, for i stedet at arbejde som ufaglært sygehjælper på et gigthospital. Arbejdet på hospitalet, viste sig at gøre så meget indtryk på ham, at han rent faktisk var tæt på at droppe civilingeniøruddannelsen og i stedet begynde på sygehjælperskolen.

Peter starter efter planen som social og sundhedshjælper den 5. august 2021 i Lemvig Kommune. I forbindelse med det nye studie, glæder Peter sig da også til at få en mere almindelig arbejdsuge.

Kilde: Redaktionen