Jelling FS Fitness byder nye medlemmer velkomne med åbne arme

Profilbillede
Carina Vessel

Musikken pumper derudaf, mens instruktøren med få minutters mellemrum, råber nogle opmuntrende ord, til de sveddryppende deltagere på holdet. Holdtræningen er mildest talt i fuld gang hos Jelling FS Fitness.

Også udenfor fitnesscentret, er hverdagen i fuld gang på kryds og tværs af gøremål og andre daglige aktiviteter, men alt er ikke helt som det plejer. Inde i selve Jelling FS Fitness er der nemlig, foruden de mange træningsmaskiner, der er opstillet, fuldkommen tomt for medlemmer. 

Tomheden hos Jelling FS Fitness er da også til at føle på, hvis man kigger på medlemstallet, som siden corona pandemien, kun er dalet. Den store mangel på medlemmer, skyldes dog ikke kun corona, men også at sommeren har meldt sin ankomst. 

Homegyms vinder frem

Uvisheden om hvor lang tid corona pandemien ville vare har også tydeligt kunnet mærkes hos de forskellige fitness distributører. De har simpelthen ad flere omgange, måtte melde udsolgt af deres udstyr, da folk i højere grad har ville investere i såkaldte homegyms derhjemme. 

Det er da også på grund af den lange periode med nedlukning, at Jelling FS Fitness ligesom så mange andre centre, sidste år ud endte ud med et underskud. Den 21. maj, viste sig dog at være en glædens dag for de mange fitnesscentre landet over, herunder også Jelling FS Fitness, da de igen kunne få lov til at byde deres medlemmer velkommen igen. 

Jelling FS Fitness vil dog fortsat gøre en indsats for at få rekrutteret flere medlemmer og dermed også slå et slag for fitnessudøvere i Jelling by. 

De inviterer derfor folk til at deltage i en såkaldt ‘tryday’ den 29. August fra klokken 13 til 15. Tryday vil fungerer lidt ligesom et åbent hus arrangement, hvor alle fitness interesserede er mere end velkommen til at kigge forbi. 

Kilde: Redaktionen