Fra nyuddannet til leder

Profilbillede
Carina Vessel

Selvom at man som nyuddannet står med en masse drømme og ambitioner for fremtiden, er det nok de færreste der ligesom Nicolaj Wernblad er gået fra, at være nyuddannet til leder på blot tre år. 

Nicolaj blev tilbage i 2018 færdig på socialrådgiveruddannelsen, og allerede her tre år efter, kan han skrive afdelingsleder på cv’et. Det er på bo- og behandlingsstedet ‘Jelling Have’, at Nicolaj nu fremadrettet skal gå sine vante gange. 

Jelling Have har omkring seksogtredive voksne beboere der hver især kæmper med noget psykisk. De er derfor også af ukendte årsager kommet så langt ud, at de behøver hjælp støtte således, at de kan få en ny begyndelse.

Her er det Nicolajs opgave, sammen med sine kolleger, at have det fulde ansvar for beboerne i dagligdagen, hvad end der er tale om den daglige drift eller kommunikation med kommunen.

Synlig, nærværende og anerkendende

Efter at have boet en del år i København, besluttede Nicolaj Wernblad på femogtredive år, at hive familiens teltpæle op og flytte til jylland. Selvom at han fortsat lige skal vænne sig til sin nye titel, som afdelingsleder, er Nicolaj dog helt sikker på én ting - respekt.

Han vil som afdelingsleder på ‘Jelling Have’, udvise stor respekt for sine kolleger såvel som beboerne. Nicolaj går nemlig ikke ind for hierarki, men derimod at de arbejder sammen som et team. 

Kilde: Redaktionen