Adjunkt/lektor med stærke bevægelsesfaglige kompetencer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagoguddannelsen i Jelling søger pr 1. oktober en adjunkt/lektor med stærke bevægelsesfaglige kompetencer til at varetage opgaver inden for undervisning samt forskning- og udvikling.

Om stillingen

I begyndelsen bliver dine hovedopgaver at:

  • Undervise i sundhedsfremme og bevægelse på tværs af pædagoguddannelses moduler
  • Deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter, herunder indgå i samarbejde med FIIBL
  • Undervise i pædagoguddannelsens øvrige kompetenceområder
  • Vejlede studerende i praktik samt vejlede bachelorstuderende
  • Udvide og udvikle samarbejdet med lokalmiljøet samt lokale pædagogiske institutioner

Pædagoguddannelsen udvikler sig hele tiden og inden for de kommende år forventer vi en reform af uddannelsen. Du kan derfor forvente en stilling, som hele tiden er under forandring og som både rummer krav om og mulighed for udvikling.

Om dig

  • Du har solid erfaring med at undervise i sundhedsfremme, idræt og bevægelse i relation til pædagogisk praksis. Det er en fordel, hvis du derudover kan undervise bredt inden for pædagoguddannelsens kompetenceområder.
  • Du kan selvstændigt indgå i forsknings- og udviklingsaktiviteter. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse, fundraising og publicering.
  • Du har erfaring fra pædagogisk praksis og har arbejdet med en eller flere af pædagoguddannelsens målgrupper. Det er en fordel, hvis du har et bredt netværk med pædagogiske institutioner, gerne i pædagoguddannelsens optageområde.
  • Du er god til at samarbejde og prioriterer tilstedeværelse og det kollegiale fællesskab.
  • Du har evnen til at arbejde konstruktivt med udfordringer, modet til at udfordre bestående praksisser og viljen til at være loyal over for den satte kurs.

Det er derudover et krav, at du har en uddannelse på kandidatniveau. En ph.d.-grad er en fordel men ikke et krav.

Om os

Pædagoguddannelsen i Jelling har 350 studerende og 14 faste medarbejdere. Uddannelsen samarbejder tæt med uddannelsesudbuddene i Odense og Svendborg, ligesom pædagoguddannelsen indgår i samarbejde med læreruddannelsen i Jelling.

Vi er optaget af at styrke og vedligeholde stærke fælleskaber – fagligt, kollegialt og studiemiljømæssigt. Det er derfor vigtigt, at du er tilstedeværende og nærværende, og at du vil bidrage aktivt til et levende campusmiljø.

Vores studerende kommer med forskellige forudsætninger, og derfor går vi op i både at kunne løfte de studerende, som har behov for støtte, og udfordre studerende, som er fagligt stærke. Derudover samarbejder vi om at skabe velfungerende holdkulturer, hvor studerende trives fagligt og socialt.

Samarbejdet med praksis er afgørende for pædagoguddannelsen og finder sted, når vi i fællesskab uddanner studerende, når vi indgår fælles i forsknings- og udviklingsprojekter, og når vi udvikler nye undervisningsformater, fx meritpædagoguddannelsen.

Disse opgaver vil du få mulighed for at deltage i sammen med engagerede, dygtige og imødekommende kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2023 eller snarest derefter, du vil blive ansat på 37 timer i gennemsnit pr. uge.

Dit primære arbejdssted er pædagoguddannelsen i Jelling, men evt. med mødevirksomhed og undervisningsaktiviteter på UCL’s øvrige adresser i Odense, Vejle og Svendborg.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Har du en anden uddannelse/baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Et adjunktforløb er på maksimalt 4 år.

Særligt for lektorer

Ved ansættelse som lektor ser vi ser gerne, at du er lektorbedømt efter stillingsstrukturen fra 2013.

Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.

Du kan alternativt aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3 - 6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt med en afkortet adjunktperiode.

UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.

Vil du vide mere?

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelses- og forskningsleder Kim Herrmann Nørgaard, kjhn@ucl.dk, mobil 2242 9346.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Sådan søger du

Send din ansøgning via vores hjemmeside ucl.dk/job senest den 14. august 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Stationsvej 4, 7300 Jelling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ucl.hr-on.com/show-job/155326?linkref=121103&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5873429

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet