Voltigeklubben Thommysminde fejrede VM-deltagelse

Foto: Voltigeklubben Thommysminde // Lene Devantie.
Profilbillede

Hos Voltigeklubben Thommysminde (VKT) var der grund til fejring til dette års sæsonafslutning. Ikke blot har man hungret efter et gensyn oven på Corona-epidemien, men samtidig har man hos VKT haft flere medlemmer til VM i Budapest i august og andre store resultater i årets løb.

"Vi har en stået-elite i klubben, som bringer flotte resultater til Danmark, når de er til stævner i udlandet. Og så har vi vores unge medlem Sheena Bendixen, som i år, for 7. gang i træk, vandt guld ved DM i Esbjerg" - Lene Devantie, formand for VKT

Derfor har der stået sæsonafslutning og fællesspisning på menuen i VKT, hvilket i den grad styrker og viser det fællesskab, man har i foreningen.
En forening, hvor der stadig er plads til flere ifølge formanden:

"I Danmark er vi landets største klub indenfor Voltigerings verdenen og vi har plads til flere skønne gymnastik glade heste børn/unge"

(Foto: Voltigeklubben Thommysminde // Lene Devantie) 

En ny sæson venter
Selvom den har stået på fejring og sæsonafslutning hos VKT, så ser man stadig fremad, hvor et nyt VM venter rundt om hjørnet: 

"Vores stævnesæson på hest holder pause om vinteren - her træner vi og deltager i træhest-cuppen og forbedre os til hestestævner som starter i maj 2022. Her har vi især fokus på at træne og blive klar til VM i Herning i 2022" - Lene Devantie, formand for VKT

Her understregede Lene, at man sagtens stadig kunne nå at blive en del af Danmarks største Voltigeringsklub, hvis man er interesseret: 

"Den nye sæson er startet her pr. 1/10 og vi har stadig et par ledige pladser på start-holdet"

Så er du interesseret i at vide mere om Voltigeklubben Thommysminde (VKT), så besøg deres Facebookside eller hjemmeside for mere information. 


(Foto: Voltigeklubben Thommysminde // Lene Devantie) 


(Foto: Voltigeklubben Thommysminde // Lene Devantie) 

Kilde: Lene Devantie, Voltigeklubben Thommysminde