Ulykke nær Jelling

Profilbillede
dato

Lige så når en ambulance kommer kørende med udrykning i fuld fart, efterfulgt af en lægebil, lige så ved de fleste af os, at når hele beredskabet rykker ud, så er det mere end bare en mindre ulykke der er hændt. 

Tirsdag aften den 13. Juli 2021 var netop dette tilfældet, da en voldsom færdselsulykke på Birkelundvej mellem Jelling og Hopballe havde udfoldet sig. Ulykken som angiveligt skulle være sket omkring kl. 22.23 blev opdaget af en forbipasserende.

Det unge kærestepar på henholdsvis femten og sytten år, skulle tilsyneladende være kommet kørende ad en grusvej på Birkelundvej på en ATV. Da vejen de kommer kørende på, svinger lidt specielt, kommer de af ukendte årsager til at køre gennem et buskads og ud over en stejl skrænt. Om dette er årsagen til, at de mister herredømmet over køretøjet, vides endnu ikke. 

Lægehelikopter

I forbindelse med at det unge par mister kontrollen over ATV’en og kører ud over skrænten, lander de begge på nogle skarpe sten. Heldigvis for de unge, var både politi, indsatsleder, bilinspektør, samt flere ambulancer og en akutlægehelikopter hurtigt på ulykkesstedet.

Da både den syttenårige og den femtenårige havde pådraget sig nogle ret slemme skader, blev de med det samme fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital. Her blev de efter et kort tjek, hurtigt indlagt på intensivafdelingen. De er dog begge efterfølgende blevet erklæret uden for livsfare og er også blevet forflyttet til almindelige afdelinger.  

Kilde: Redaktionen