Tømrer søges til dynamisk og voksende virksomhed

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og engageret tømrer til vores team. Som tømrer hos os vil du blive en del af en dynamisk og voksende virksomhed, hvor vi værdsætter faglig stolthed og godt håndværk. Er du den tømrer, vi leder efter?

Vores virksomhed er kendt for vores høje kvalitet og vores dedikerede medarbejdere. Som tømrer hos os vil du blive en del af et stærkt team, hvor vi sammen arbejder på at levere de bedste løsninger for vores kunder. Vi søger en tømrer, der kan bidrage med sin faglige viden og sit engagement, og som ønsker at være en del af vores succes.

"Din profil"
- Erfaring som tømrer
- Kørekort
- Svendebrev som tømrer

"Dine primære arbejdsopgaver"
- Tagarbejde
- Nybyg
- Arbejde i makkerpar med en anden tømrer

"Et udpluk af dine fordele"
- Attraktiv løn
- Fastansættelse
- Firmabil
- Timeløn efter kvalifikationer

"Praktisk information"
Stillingen som tømrer honoreres jf. gældende overenskomst og ansættelsesvilkår forhandles ud fra kandidatens kvalifikationer. Opstart er når den rette tømrer er fundet og alle får svar på deres ansøgning.

"Sådan søger du jobbet"
Søg stillingen som tømrer ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med CV til hr@powermatch.dk. Skriv "Tømrer" som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op mhp. en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet som tømrer. Data bliver behandlet jf. vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes. Er du vores nye tømrer?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PowerMatch, Njalsgade, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069687

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet