Carlsbergs forskningslaboratorium har gennem tiden ikke blot forbedret ølproduktionen, men også bidraget væsentligt til naturvidenskaben. Under foredraget vil laboratorieleder Birgitte Skadhauge og brygmester Erik Lund dele deres indsigt i forædling af byg og humle samt bæredygtig dyrkning.
Fra maltning til alkoholfrit ølForedraget vil også dække emner som maltning af byg og udviklingen af nye gærtyper, der muliggør produktion af alkoholfrit øl uden smagsforringelse. Du får en unik mulighed for at høre om, hvordan Carlsbergs laboratorier arbejder med avancerede teknologier for at forbedre øllets smag og kvalitet.
Banebrydende forskning i klimatolerante planterEn anden spændende del af foredraget vil være den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer. Du vil få indsigt i, hvordan forskere finder forbedrede egenskaber i planter, der kan tilpasse sig forskellige klimatiske forhold. Foredraget vil også omhandle opdagelsen af 2 millioner år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland, som kan give os viden om fortidens klimaforhold.
Praktisk informationDato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Dørene lukkes kl. 18:45, livestream starter kl. 19:00
Sted: Byen Bio, Møllegade 10, 7300 Jelling
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her