Oplev en efterårsdag med naturaktiviteter i Jelling

dato

Tag hele familien med til Brandbjerg Højskole i Jelling lørdag den 12. oktober 2024, og oplev en dag fyldt med spændende aktiviteter i naturen. Fra kl. 10:00 kan I deltage i svampeture, bålmad, æblemostpresning og meget mere i de smukke omgivelser.

Aktiviteter i naturen for hele familien
Denne efterårsdag byder på en række aktiviteter for både børn og voksne. I Brandbjerg Højskoles bålhytten og herregårdsparken kan I blandt andet tage på svampetur i Brandbjerg Sønderskov med en naturvejleder, lave bålmad under vejledning af en højskolelærer, presse jeres egen æblemost i æblemosteriet, samt udfolde jer kreativt i naturværkstedet med materialer fra naturen.

Fællesskab og oplevelser i naturen
Dagen handler ikke kun om aktiviteterne, men også om at være sammen i naturen og få mulighed for at føle, lugte og smage på den. Der vil være fælles madlavning og spisning i bålhytten, hvor I kan nyde de lækre retter, I selv har været med til at tilberede.

Vælg dine foretrukne aktiviteter
Du kan vælge at deltage i én eller flere af dagens aktiviteter, alt efter hvad der interesserer dig mest. Uanset hvad du vælger, er der garanti for en oplevelsesrig dag i de naturskønne omgivelser.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 12. oktober 2024
Tid: Kl. 10:00
Sted: Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling
Entré: 75 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut