Jelling sportsrideklub

Profilbillede
Carina Vessel

De kan være store såvel som små, og for nogle kan de virke lidt voldsomme, mens de for andre er noget af det bedste i hele verden. Det er naturligvis heste jeg snakker om. 

Uanset om du har erfaring med heste eller ej, kan du være helt rolig når du træder indenfor hos Jelling Sportsrideklub. Klubben der har eksisteret siden 1974, går nemlig meget op i at der skal være plads til alle. Dit ambitionsniveau er derfor fuldkommen underordnet hos Jelling Sportsrideklub, så længe du har et ønske om at ville dyrke ridesporten.  

Rideklubbens motto lyder at ridning er for alle, hvilket også afspejler sig i deres undervisning hvor, der tilbydes dressur undervisning på alle niveauer. Grundlæggende for rideskolen er dog at man respekterer hestene, som de levende dyr de er. 

Som en af de få, har Jelling Sportsrideklub ikke i lige så stort omfang kunne mærke corona pandemien og den nedlukning det har medført. Dette skyldes dog primært at hestene i rideklubben fortsat har skulle fodres og passes på trods af nedlukningen. Medlemmerne har derfor også med glæde hver måned betalt for undervisningen og det der høre med, da de vidste det kostede klubben penge. 

Den årlige ridelejr

At corona pandemien nu er så meget under kontrol, at samfundet mere eller mindre kan gå tilbage til normalen, glæder Jelling Sportsrideklub sig over. Dette betød nemlig også, at den årlige ridelejr i klubben alligevel kunne blive afholdt.

Ved afholdelsen af Jelling Sportsrideklubs rideleje, deltog hele femogtyve piger, der alle var medlem af rideklubben. Foruden at der blev nusset ekstra godt om rideklubbens heste, blev der også afholdt kæpheste-konkurrencer, agility træning og danse fitness.

Kilde: Redaktionen