Hærværk

Profilbillede
dato

Søg og du skal finde som man siger. Dette var i sandhed noget som Bredagerskolen i Jelling måtte gøre, da de ikke længere kunne finde deres bord-bænkesæt. Det sted de fandt det, var derimod nok ikke lige den første placering de havde i tankerne - nemlig på skolens tag. 

I intet mindre end tre år, har skolen i Jelling været ude for at unge ødelægger for flere tusinde kroner, når de vælger at bevæge sig op på taget uden for skolens åbningstid. Her har de blandt andet oplevet at få ødelagt ventilationsanlæg samt nogle af deres ovenlysvinduer, noget som hurtigt løber op i over femogtyvetusinde kroner at få repareret. 

Heldigvis for skolen er det, ved hjælp fra overvågningskameraer, lykkedes dem at få nogle billeder af de unge. Sagen sammen med billederne fra overvågningen er derfor også nu blevet overdraget til politiet, og det er nu op til dem at finde frem til de de skyldige. 

Kedsomhed

Spørger man skolelederen, er han da også overbevist om, at det er kedsomhed der driver de unge til at kravle rundt på skolens tag. Han understreger dog at uanset hvad årsagen kan være, så skal det stoppe øjeblikkeligt.

For at forhindre at disse ødelæggelser fortsætter, har skolen foruden mere overvågning, også forsøgt at spærre af, således at det ikke er så nemt at få adgang til taget. 

Kilde: Redaktionen