Fast aftenvagt på Højagercentret i Jelling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Er du en dedikeret social- og sundhedshjælper, der søger et meningsfuldt job med fokus på kvalitet, faglig udvikling, omsorg, pleje og behandling?

Så har vi en spændende stilling, der venter på dig.Vi søger en engageret kollega til en fast stilling i aftenvagt. Stillingen er på 30 timer om ugen, med mulighed for flere timer efter ønske. Du vil arbejde i et 5/2-rul med vagter hver anden weekend. Vi stræber efter at besætte stillingen fra den 1. juli 2024, men gerne tidligere, hvis det er muligt. Uddannelse som social- og sundhedshjælper er en nødvendig forudsætning for jobbet.
 Vores Center
På Højagercentret i Jelling er vores primære mål at sikre, at beboernes liv er værd at leve. Vi integrerer beboerne så meget som muligt i daglige aktiviteter og anvender en rehabiliterende tilgang i vores arbejde. Vi vægter både samvær og fællesskab, samt personlig pleje, omsorg og behandling højt.
 Din rolle
Som kollega i aftenvagt, vil du primært arbejde i en bestemt boenhed, men du vil også have opgaver på tværs af huset, da vi lægger stor vægt på teamwork og hjælp til hinanden. Derfor er dine evner inden for tværfagligt samarbejde, fleksibilitet og stabilitet afgørende for beboernes og kollegernes trivsel. Vi tilbyder en omfattende introduktion, skræddersyet til dine behov for læring.
 Din faglige udvikling
Vi investerer i vores medarbejderes kompetencer og tror på, at viden og færdigheder gør en positiv forskel. Vi fokuserer på kompetenceløft og giver dig mulighed for at deltage i løbende undervisningssessioner. Vores mål er at sikre, at vores personale har en stærk faglig baggrund for at kunne give beboerne den nødvendige pleje, både fagligt og menneskeligt.
 Arbejdsmiljøet
På Højagercentret prioriterer vi et sundt og triveligt arbejdsmiljø. Vi er en sammensat gruppe af medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, herunder social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, terapeuter og servicepersonale. Vi arbejder alle mod det fælles mål om at gøre beboernes liv meningsfyldt. Vores ledelse lægger vægt på medinddragelse og lytter til medarbejdernes input.
 Forventninger til dig
Vi søger kolleger, der udstråler empati, stabilitet, fleksibilitet og erfaring. Vi laver et målrettet introduktionsprogram, så alle nye medarbejdere føler sig velkomne. Vi arbejder ud fra værdierne om omsorg, nærvær, tillid og dialog, og vi forventer, at vores nye kolleger deler disse værdier. Vi søger også medarbejdere, der prioriterer kvalitet og faglighed i deres arbejde, og som ønsker at gøre en positiv forskel. Vi opfordrer til aktiv deltagelse og en positiv indstilling.
 Om Højagercentret
Højagercentret er beliggende i Jelling og består af 48 lejligheder, herunder 3 midlertidige boliger fordelt på 4 enheder. Udover dette har vi et seniorhus og et aktivitetshus med fælles faciliteter. Vi arbejder ud fra principperne om leve-/bomiljøet, hvor dagligdagsopgaver indgår som en naturlig del af hverdagen. Vores beboere er forskellige og stiller varierende krav til vores faglige viden og kompetencer, hvilket gør hverdagen udfordrende og alsidig.

Hvis du deler vores vision om at give beboerne et meningsfuldt liv og ønsker at blive en del af vores dedikerede team, opfordrer vi dig til at ansøge. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Højagercentret i Jelling.

 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og lokal løn.
 Flere oplysninger
Ønsker du at vide mere, kan du kontakte centerleder Ida Fjendsbo Kornerup på idfko@vejle.dk eller ass. centerleder Mette Munkholm på mebvm@vejle.dk – vi ringer gerne tilbage.
Du kan læse mere om os på https://hoejagercentret.vejle.dk/
 Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den 8. maj 2024. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Tiltrædelse 1. juli 2024, men gerne tidligere.
 Straffeattest
Vi indhenter offentlig straffeattest med samtykke ved ansættelse i Senior, Vejle Kommune.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=36e0acef)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Ringvejen, 7300 Jelling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027733

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet