Dans i asylcentret Jelling

Profilbillede
Carina Vessel

Vi kender det vist alle sammen godt det med, at man lettere diskret hilser på, når man møder hinanden i byen, på gaden eller nede i brugsen. For Jelling by skal dette dog være fortid ment i den forstand, at borgerne skal blive endnu tættere. Derfor har asylcentret, som en del af projektet 'Sammen om Jelling', inviteret de lokale borgere til en svingom. 

Projektet, der i sin enkelthed går ud på at skabe tættere relationer mellem borgerne, har da også nogle forskellige aktiviteter planlagt. Her kan der blandt andet nævnes dans, yoga samt forskellige spilleaftener. 

Du kan læse nærmere om projektet her.

Aktiviteterne, der er planlagt til at blive afholdt af asylcentret i Jelling, er alle gratis, da der er blevet givet støtte til projektet fra Nordea-fonden. Projektet ‘Sammen om Jelling’ starter den 1. september 2021.   

Fitness & danseinstruktør

Det er den tre og tredive årige Nezha Sabahi fra Marokko, der står for danseundervisningen. Det er derfor også hende, som skal være med til at gøre det til en god oplevelse for borgerne i både by og asylcenter i Jelling. 

Vi skal ikke mere end et år tilbage for at møde Nezha Sabah, som sammen med hendes tre børn selv kom til Danmark. Hun er da også rigtig glad for at være den, som skal stå for danse aktiviteterne, da hun førhen selv var fitness- og danseinstruktør.

Kilde: Redaktionen