Afdelingsleder til Fårupgård Ungecenter, til start og drift af ny afdeling i Hovedbygningen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Har du et solidt fagligt fundament trives med udvikling og ønsker nye udfordringer….
 Om jobbet
Den nye afdeling er beliggende på 1. sal i Hovedbygningen på Fårupgård Ungecenter og skal rumme op til 5 unge.

Afdelingen forventes at være i drift fra midt i august 2024. Der vil derfor være tid til at ansætte medarbejdere og lægge fundamentet for afdelingen forud for opstart.

Afdelingen er ny og du får ansvar for at opbygge pædagogik og metoder op inden for rammen af metoder og tilgange på Fårupgård Ungecenter.

Afdelingen er normeret til 4-5 unge imellem 12 – 18 år. Målgruppen er kendetegnet ved at have forskellige former for adfærds, udviklings- eller opmærksomhedsforstyrrelse f.eks. autismespektret, GUA eller traumatiserede unge.

Kendetegn ved de unges situation kan være:
Multiple problemer og vanskeligheder på tværs af kontekster, (i skolen, i hjemmet, i fritiden) Udadreagerende adfærd, sammenbrud i institutionsophold, udadreagerende adfærd, alvorlige adfærdsvanskeligheder, unge med behov for tæt voksenkontakt, unge der udviser destruktiv adfærd omkring fx selvskade, spiseudfordringer, hygiejne mv. Med et behov for tydelige rammer og en struktureret hverdag.

Baggrunden for den forholdsvist lille afdeling er, at vi forventer de unge der indskrives, har særlige problematikker der gør de har behov for en mindre ramme og en høj grad af voksenkontakt. Det vil være unge der sædvanligvis anbringes i meget små enheder eller enkeltmandsprojekter

Vi ønsker at skabe en afdeling med en tryg og stabil ramme hvor de unge kan falde til ro og få mulighed for at komme ind i en positiv udvikling. Derfor vil der blive et stærkt fokus på behandlingsindsatsen og baggrunde for den unges adfærd frem for fokus på selve adfærden.

Fårupgårds faglige fundament er en mentaliseringsbaseret tilgang og Low arousal, hvor forskellige faglige metoder indgår. Deriblandt indgår STORM modellen, affektudbrudsmodellen samt neuroaffektive analyser.

Der vil være god faglig opbakning til arbejdet fra en anden afdelingsleder, til at tilrettelægge og gennemføre opstart og drift af afdelingen.

Du har ledelsesansvar for 10-12 medarbejdere og deler ansvaret for hele Fårupgård med den øvrige ledergruppe.

Du er som afdelingsleder ansvarlig for:

 • Personaleledelse
 • Arbejdsmiljø
 • Faglighed
 • Samarbejde med pårørende og eksterne samarbejdspartnere
 • Vagtplanlægning
 • Afdelingens økonomi

Afdelingslederen af den nye afdeling skal derfor have erfaring med målgruppen for, at kunne lede og udvikle medarbejdere til at facilitere det pædagogiske behandlingsarbejde med de unge, samt sikre kvaliteten i forhold til journalisering, dokumentation, skriftlighed, koordinering.

Afdelingslederen skal bidrage til medarbejdernes trivsel og udvikling, samt et lærende og stærkt kollegialt fællesskab i afdelingen.

Afdelingslederen indgår i Fårupgård Ungecenters ledergruppe og er fællesansvarlig for udviklingen af det samlede center, hvorfor forventer vi at den nye afdelingsleder er indstillet på at bidrage til et fortsat godt og udviklende samarbejde.

Uden for almindelig arbejdstid indgår du i en turnusordning, hvor afdelingslederne på skift kan kontaktes af medarbejderne.
 Om os
Fårupgård Ungecenter er en specialiseret døgninstitution for børn og unge i alderen 12-23 år med forskellige vanskeligheder af adfærdsmæssig, social og psykiatrisk karakter.
Vores fysiske rammer er en gammel herregård beliggende i fantastisk naturskønne omgivelser ved Fårup Sø i Jelling, en stor villa i Vejle og en afdeling i Brejning. Fårupgård består af 5 døgnafdelinger tilpasset forskellige målgrupper, samt en intern skole.

Som medarbejder bliver du en del af et stort og faglig kompetent fællesskab med dedikerede medarbejdere og ledere. Vi arbejder grundlæggende ud fra en mangfoldig forståelse af baggrunde for adfærd og har igennem de senere år implementeret en mentaliseringsbaseret tilgang, der bygger på en traumeorienteret forståelse af de unges udfordringer. Vi oplever, at målrettede indsatser i forhold til den enkelte unge kan skabe målbare og synlige resultater, og anvender derfor i vid udstrækning miljø- og adfærdsterapeutiske metoder som praktiske redskaber. På Fårupgård Ungecenter er det vigtigt for os, at alle medarbejdere er godt rustet til opgaven, - derfor får du som nyansat medarbejder tilknyttet en mentor, som vil støtte og guide dig gennem et grundigt introforløb.
 Vi tilbyder dig
 • En arbejdsplads, som har fokus på din personlige og faglige udvikling
 • En spændende lederstilling på en stor kommunal døgninstitution i udvikling
 • God faglig opbakning af socialrådgiver og psykolog
 • En kompetent ledergruppe, som gerne støtter, guider og videndeler
 • En afdeling med faglige, erfarne og stabile medarbejdere
 • En velkonsolideret og velfungerende kommune, hvor der tænkes og arbejdes helhedsorienteret.

Tiltrædelse 1. maj 2024 eller snarest derefter.
 Ansættelsesvilkår
Arbejdstid: fuld tid – uden højest arbejdstid
Ansættelse 1. maj 2024 eller snarest derefter.
Samtaler forventes afholdt:
12. marts 2024, hvis man går videre, benytter vi os af personprofilanalyse samt en 2. samtale der afholdes 19. marts 2024
Løn: efter gældende overenskomst og principperne fra NY LØN.
 Ansøgningsfrist
7. marts 2024
 Har du lyst til at vide mere?
Yderligere oplysninger kan fået ved at kontakte:
Forstander på Fårupgård Ungecenter, Claus Hejlskov Jørgensen: 30 65 21 99 eller Viceforstander Signe Drachmann 21 42 34 96
 Profilanalyse
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.
 Børne- og straffeattest
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=95a9dc9c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Fårupgårdvej, 7300 Jelling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994709

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet